Lyxiga villor och lägenheter att hyra i Camps Bay

Lyxiga villor och lägenheter att hyra i Camps Bay

Camps Bay Apartments erbjuder lyxiga villor och lägenheter, oavsett om du letar efter en enrummare eller en villa med åtta sovrum. Våra fastigheter ligger alla med gångavstånd från Camps Bay Beach. Även om våra boenden erbjuder fullt utrustade kök, så behöver du inte laga mat. Det finns en mängd restauranger, barer och kaféer längs med Camps Bay beach.

De lägenheter och villor med självhushåll erbjuder privata pooler, så du kommer att ha valet att Njuta av solen i avskildhet i ditt hem eller på Camps Bay beach.

008 Bond House har 6 sovrum med varsitt tillhörande badrum, två pooler och röstades fram som årets hus.

Ebb Tide Apartments erbjuder ett val av en lägenhet med ett sovrum som rymmer två vuxna och två barn, eller en toppmodern takvåning med tre sovrum.

Lions View har en takvåning med två sovrum och en villa med fem sovrum, var och en med pooler uppvärmda av solen. Det är en villa i ett plan vilket är perfekt för äldre gäster eller barn.

Bali Place har den bästa utsikten över havet och kan hyras som en villa med fyra sovrum eller en fastighet med åtta sovrum, komplett med jacuzzi, vinkällare, studierum etc.

Dunkeld Village är ett lägre prissatt alternativ, utan att ha kompromissat gällande hög standard, kvalitetslinne, luftkonditionering, en privat pool, trädgård finns bland annat.

Oavsett dina behov, Camps Bay lägenheter har de bästa övernattningsmöjligheterna för dig i Camps Bay.

008-bond-luxury-5-star-villa-to-rent-in-camps-bay