Luxe villa’s en appartementen te huur in Camps Bay

Luxe villa’s en appartementen te huur in Camps Bay

Camps Bay Apartments biedt u luxueuze villa’s en appartementen, variërend van een appartement met 1 slaapkamer tot een villa met 8 slaapkamers. Allemaal binnen loopafstand van het strand van Camps Bay.

Al onze accommodaties hebben een volledig ingerichte keuken. Al is het ook erg verleidelijk om niet zelf te koken, met alle voortreffelijke restaurants, bars en coffee shops op de boulevard van Camps Bay zo dichtbij.

Alle appartementen en villa’s hebben een eigen zwembad. Zodat u de keuze heeft om heerlijk van de zon te genieten langs de rand van uw zwembad of op het brede strand van Camps Bay.

008 Bond House heeft 6 slaapkamers met elk een eigen badkamer en 2 zwembaden. 008 Bond House is verkozen tot House of the Year.

Ebb Tide Apartments biedt u de keuze uit een appartement met 1 slaapkamer (geschikt voor 2 volwassen en 2 kinderen) of het zeer luxueuze penthouse met 3 slaapkamers.

Lion’s View biedt u een penthouse met 2 slaapkamers of een villa met 5 slaapkamers. Allebei met een door zonne-energie verwarmd zwembad. De villa is volledig gelijkvloers, daardoor bijzonder geschikt voor oudere gasten of gezinnen met kinderen.

In Bali Place heeft u het beste uitzicht op de oceaan. U kunt hier een villa met 4 slaapkamers huren, of een villa met 8 slaapkamers. Allebei compleet met jacuzzi, wijnkelder, studeerkamer enz.

Dunkeld Village is aangenaam geprijsd, zonder in te leveren op luxe voorzieningen als top kwaliteit lakens, airconditioning, een eigen zwembad en een tuin.

Wat u ook zoekt, Camps Bay Apartments heeft voor u de beste accommodatie beschikbaar in Camps Bay!

Lion's View Camps Bay Lion's View Camps Bay Lion's View Camps Bay Lion's View Camps Bay